ponturile.ro

Este o intrebare la care din ce in ce mai multi impatimiti ai pariurilor sportive cauta raspuns. Ca jucator, incerci diverse variante, faci diverse combinatii de evenimente si sporturi pe care pariezi, insa uneori pur si simplu nu reusesti sa nimeresti acea serie de evenimente castigatoare care sa iti aduca venitul asteptat.

Domeniul pariurilor sportive este in continua crestere in perioada recenta, drept dovada stau numeroasele agentii si case de pariuri prezente in fiecare oras al tarii.

Nevoia de castig impinge orice jucator sa incerce si variante noi si astfel tot mai multi ajung sa caute si online diverse solutii, sfaturi si pareri care sa ii ajute sa nimereasca o combinatie castigatoare.

Cautand sfaturi pentru biletul zilei, utilizatorii marelui internet gasesc diverse variante de bilete ale zilei, de ponturi pariuri sportive, tot felul de statistici si combinatii de meciuri care de cele mai multe ori economisesc timp. In caz contrar pariorul trebuie sa verifice fiecare eveniment in parte, evolutiile si clasamentele, pentru a putea lua o decizie cu privire la pronostic.

O varianta mult mai la indemana este oferita prin intermediul ponturile.ro. Intr-adevar cu ajutorul sistemului propus aici sunt ajutati atat pariorii experimentati, am putea spune chiar impatimiti, dar si cei ce abia incep sa aiba tangente cu aceasta activitate.

Pe ponturile.ro se ofera ponturi si recomandari de bilete pentru evenimentele sportive, la preturi variate in functie de numarul de evenimente de pe fiecare bilet propus. Da, exista si un pret, pentru ca utilizatorii ce doresc sa beneficieze de aceste ponturi trebuie sa isi creeze un cont personal de utilizator al site-ului in care depoziteaza o suma de bani pentru a putea cumpara ponturile.

Sistemul de plata este simplu, se poate face plata direct prin card sau prin intermediul PayU. Dovada ca ponturile sunt valide sta chiar intr-o sectiune a site-ului, in care sunt aratate tuturor utilizatorilor ponturi castigatoare, cu sume diverse jucate si castigurile aferente.

Valoarea unui pont poate sa difere, dupa cum am spus, in functie de numarul de evenimente de pe bilet si chiar de cotele acestora. Sume modice intre 10-25 lei sunt insa infime fata de castigurile de sute de lei postate pe site.

Gandit pentru pariori, sistemul oferit de ponturile.ro este conceput in asa fel incat sa fie doar in avantajul acestora. Mai exact, se platesc doar acele ponturi care sunt castigatoare.

Dupa cumpararea pontului, banii aferenti sunt retrasi din cont. Apoi se disputa meciurile, se incheie, se valideaza rezultatele. Daca pontul este castigator, pariorii ce au pus bilete tinand cont de respectivul pont au avut de castigat. Banii pe pont sunt retrasi in acel moment din cont, definitiv. In cazul in care pontul este necastigator, fie ca unul dintre evenimente nu s-a terminat dupa cum a fost prognozat, fie ca toate evenimentele au avut alte rezultate, banii retrasi initial la cumpararea pontului sunt restituiti in contul utilizatorului.

In acest fel ponturile.ro pune la dispozitia pariorilor un sistem care functioneaza doar in avantajul lor, oferind o sansa mai usoara la castig. Fata de alte prognoze gratuite oferite de „cunoscatori”, sistemul ponturile.ro este unul testat si sigur, marind sansele de castig ale oricarui impatimit de pariuri sportive.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *