apartamente
apartamente

Fie ca iti doresti sa stai in chirie, fie ca iti doresti sa cumperi un apartament interesul este mereu acelasi, acela de a gasi un apartament primitor. Ai nevoie de conditii caci pentru asta platesti.

Este destul de usor sa fii pacalit daca nu cunosti anumite detalii asa ca pana sa spui marele „da” tine cont si de:

  1. Apartamentul cu pricina nu ar trebui sa aiba datorii la intretinere. Daca il cumperi pana cand proprietarul de drept sa le plateasca se vor trece in lista ta de cheltuieli. Daca il vei inchiria situatia se complica si ea pentru ca nu iti vei dori sa fii privat de apa curenta spre exemplu pentru ca vechii proprietari sau chiriasi nu si-au platit datoriile.
  2. Analizeaza zona. Trebuie sa fii si practic asa ca ai nevoie de o zona potrivita atat cand vine vorba de locul de munca cat si cand vine vorba de confortul tau- daca esti un familist convins tine cont ca in jurul tau sa nu fie galagie exagerata de la cine stie ce club.
  3. Analizeaza piata.  Pretul platit, fie ca este vorba de chirie sau de cumparare trebuie sa fie unul cinstit ca si evaluare. Aici intra o serie de aspecte, de la piata in sine la conditiile oferite de zona de locuit.
  4. Verifica actele, verifica proprietarul si daca taxele acestuia sunt la zi. Si in cazul in care doresti sa cumperi proprietatea nu uita ca ai nevoie si de  un certificat energetic al cladirii.

Exista numeroase aspecte de care sa tii cont. Cam greu sa pornesti la drum de unul singur asa ca o agentie de profil, o agentie imobiliara este cea care te ajuta. In numele acestei nevoi gasesti aici, online, tot felul de oferte. Ce este interesant se refera la faptul ca poti sa iti alegi varianta mai eficienta de asistenta live, online. Asta pentru a-ti usura munca de cautare in primul rand.

Stim ca pentru locuinta de vis vei fi dispus sa colinzi numeroase locatii, vei dori sa faci sacrificii de vis insa nu este deloc convenabil sa pierzi vremea cu situatii nefericite. Asa ca o agentie imobiliara te ajuta din nou; pe baza pretentiilor pe care le ai iti va selecta numai acele locatii potrivite, pentru ca restul sa tie de gusturi si alegeri proprii de la caz la caz. Ai parte de o lista lunga, de oferte asa ca fa din aceasta misiune una eficienta si indeplinita in timp util.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *