black-fridayblack-friday

Aproape orice in lume vine cu partile sale bune sau mai putine bune. In egala masura se contureaza prejudecati si concepte diferite, unele de natura pozitiva altele doar controversate. Asa se face ca dupa ceva ani in care Black Friday a ajuns sa prinda putin gust si la noi au inceput si seriile de mituri despre asta.

Fiecare cu experienta sa crede ca este in masura sa defineasca aceasta perioada intr-un anume fel. Din cele mai comune concepte se numara:

  1. Problemele cu perioada de livrare. De regula orice site specifica faptul ca durata de livrare difera. Fiecare cu politica sa insa este de asteptat ca in perioada de Black Friday acest termen sa fie unul prelungit. In acest sens, poti astepta chiar si termene de livrare triple fata de ce inseamna in mod normal.
  2. Oferte sunt numai online? Este mai usor sa te promovezi online insa ofertele si reducerile nu sunt numai aici. Asadar, poti gasi anunturi spre exemplu a ceea ce numai in magazine se gaseste sau poti comanda si online. Aici tine de o delimitare personala pana la urma.
  3. Nu mai gasesti produsul asa ca ti se recomanda ceva similar. Asta poate fi si o capanca de a vinde un produs de regula mai scump. Asa ca verifica cu amanuntul despre ce oferta alternativa este vorba pana cand sa alegi ceva in mod concret.
  4. Desi se spune ca graba strica treaba ne dorim mereu sa cautam modalitati rapid de a face totul. Asa ca multi comercianti fura din startul dat pentru Black Friday si incep cu ofertele pe site inca de la miezul noptii. Ai tot timpul pentru a alege ceea ce iti place.
  5. Si cand vine vorba de returnare ai putea sa te lovesti de imposibilitatea de caz. Ei bine si aici este vorba de o regula a fiecarui comerciant si magazin in parte asa ca verifica din timp.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *