stiri botosaneanul.ro

Dupa cum prea bine stii, Suceava a ajuns intr-un timp foarte scurt focarul de infectie cu noul coronavirus. Fie ca esti in aceasta zona sau nu, panica e la fel de mare – nu stii ce va fi, cum va fi si cand se va termina totul. Sa nu mai vorbim ca mediul online ne alimenteaza, daca pot spune asa, cu tot felul de informatii, informatii care de multe ori ajung sa se contrazica.

Tu cat mai crezi din ceea ce citesti pe internet? Nu te-ai saturat de toata aceasta avalansa de fake news? Tot intrand in contact cu stiri diverse, ajungi intr-un punct in care nici nu mai stii ce se mai crezi. Mie mi s-a intamplat si m-as bucura daca tie nu ti s-ar intampla. Cum am rezolvat totul, daca pot spune asa? Cu ajutorul portalului de stiri botosaneanul.ro.

Informatii clare si la subiect despre COVID-19

Multe trusturi de can-can au tendinta de a exagera cu informatiile, iar aici nu ma refer la volumul lor, ci la felul in care sunt prezentate. Acest lucru este destul de enervant, insa pe botosaneanul.ro nu se intampla acest lucru.

Mai toata lumea este preocupata acum de situatia Sucevei si implicit a Moldovei pentru ca bolnavii, nu neaparat cu COVID-19, sunt mutati de la un spital la altul pentru a pregati totul pentru ziua in care se va atinge numarul maxim de infectari. Informatii clare despre acest lucru nu iti poate da decat un trust local, un trust aI caror redactori sunt mult mai aproape, mult mai informati despre situatia de la nivelul Sucevei.

Asadar, daca iti doresti sa nu mai intri in contact cu tot acest val de fake news iti recomand sa accesezi acest trust. Din cadrul sau iti poti culege toate informatiile de care ai nevoie, informatii ce privesc atat Moldova, cat si restul tarii. Sa nu mai vorbim ca esti mereu la curent cu tot ce e nou – mereu sunt incarcate stiri de interes pentru tine, atat despre COVID-19, cat si despre alte lucruri ce se desfasoara in Botosani sau imprejurimi.

Orice stire cu care intri in contact nu se abate de la subiect sau nu arunca cu informatii care nu isi au rostul, dar te vei convinge chiar tu de acest lucru.

Ramai in casa pe cat mai mult posibil, evita stirile fake si desfasoara activitati diverse pentru a nu ramane cu sechele de pe urma autoizolarii – Botosaneanul.ro iti ramane aproape!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *