Dupa cum am vazut si la stiri, un copil a fost muscat si se pare ca si mancat de acestia, iar intr-un interviu in care bunica vorbea despre ce s-a intamplat, am ramas putin uimit despre felul in care a ales bunica sa procedeze, sa stea intr-un loc si sa astepte. Hai sa fim seriosi, doar nu era bunica chiar la un sens giratoriu, dupa cum spunea ea.

Spune ea, ca problema s-ar fi intamplat asa, mai precis ea statea cu copii, se ducea dupa o canapea pe alta, si copiii au inceput sa se indeparteze tot mai mult de ea. La un moment dat vine un cetatean si spune ca un copil a fost mancat de un caine, si ca deabia a scapat el. Femeia era cu doi copiii, si unul dintre el a fost prins de caini si muscat pana l-au omorat de tot.

Nu pot sa imi dau seama, haideti sa fim seriosi, bunica putea foarte simplu sa ii strige, si daca nu erau foarte departe, sau cat de departe ar fi fost, tot ar fi auzit acei copiii.

Eu sunt putin in dubii, si sunt de parere ca bunica este vinovata de acest incident, nu mai spun ca autoritati care nu au facut mai nimic in aceasta situatia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *