masaj erotic de relaxare in bucuresti

Stii deja ca exista o sumedenie de metode de relaxare pe care le poti incerca pentru a te simti mai destins. Terapia de la spa, masajele de mai multe tipuri si sesiunile de rasfat pe care le primesti la un salon specializat sunt printre cele mai adoptate servicii testate de romani si romance in ziua de azi. Citeste aici despre ce presupun serviciile de la un centru spa si diferitele stiluri de masaj de care poti beneficia intr-un anumit moment al vietii.

Nu se poate sa nu fi auzit vreodata de aceste metode de a scapa de stres. Poate ca da, nu ai incercat inca nimic de genul, dar ai vrea sa o faci? 

Hai sa vorbim despre spa-urile de zi

Un spa de zi se adreseaza celor care doresc un moment mai lung de respiro, dupa programe incarcate si agende pline. Timp de cateva ore bune, clientii spa-urilor de zi primesc servicii ca de salon de infrumusetare, pe langa beneficiile spa-urilor traditionale sau a tratamentelor prin masaj. 

Adica ce poti primi in plus? Tratamente faciale, sesiuni de manichiura, pedichiura si chiar si tratamente corporale sau capilare. Asta transforma spa-urile de genul intr-un adevarat rai la care doresc acces VIP nu numai femei, ci si barbati. 

Spa-uri din hoteluri si resorturi 

Un alt loc minunat in care poti avea parte de servicii imparatesti doar spre beneficiul tau personal se refera la spa-ul exclusivist dintr-un hotel sau dintr-un resort. Citeste aici ce presupune asta. Aceste locatii de lux sunt adesea echipate cu centre de fitness, piscine si saune. 

Dar odata ce ajungi la fata locului poti avea parte si de activitati incluse intr-un pachet pe care il achizitionezi in prealabil. Cum ar fi cursuri de fitness, ore de meditatie si chiar sesiuni de yoga sau de mancat sanatos. 

Aici, tratamentele de spa pot fi incluse in pachete cuprinzatoare pe mai multe zile, pentru un rasfat complet. In plus, multe resorturi ofera momente de wellness cu sesiuni de spa ca punct central al programelor de sanatate si relaxare pentru clienti. 

Tipuri de masaje benefice pentru intregul corp

  • Masaj thailandez. O practica utilizata de secole bune, masajul thailandez combina miscarile ritmice cu intinderea muschilor pentru a imbunatati flexibilitatea si relaxarea persoanei masate. 
  • Masaj erotic. In Bucuresti masaj erotic vei gasi in cele mai inedite forme. Saloane precum Soul Masaj ofera diferite servicii pentru diferitele nevoi sau pentru experimentarea mai multor tipuri de senzatii si experiente. 
  • Masaj cu ulei cald. Poti experimenta senzatia relaxanta a uleiurilor esentiale calde pe corp care iti netezesc si inmoaie tesuturile musculare tensionate printr-un masaj cu ulei cald. Masajul aromaterapie poate fi inclus tot in acest serviciu benefic pentru intregul corp.
  • Masaj pentru picioare. Lasa tensiunea sa iasa din toti porii in timp ce un terapeut sau o terapeuta cu experienta iti va masa si detensiona picioarele obosite. Stii doar cata presiune suporta picioarele noastre zi de zi. De aceea, a le oferi un masaj relaxant timp de o ora intreaga le va restaura energia pentru fiecare pas pe care il vei face ulterior. 

Permite unui centru spa sa-ti ofere o experienta complexa si perfect relaxanta sau testeaza experienta unui masaj erotic la Soul Masaj in capitala. Atmosfera imbietoare, alaturi de tehnicile calmante de la salon te vor induce intr-un univers in care toate simturile sunt stimulate. 

Contact:

0727 861 111

artemis.masaj@gmail.com

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *