celebritati-tehnologie

Tehnologia evolueaza intr-un mod alarmant de rapid, insa costurile sale sunt asociate cu dezvoltarea de gadget-uri noi cu preturi exorbitante. Atunci cand un nou dispozitiv tehnologic nou este lansat pe piata, costul initial poate incetini vanzarea acestuia. Cu totii suntem indragostiti de tehnologie, insa majoritatea dintre noi nu-si permit sa isi cumpere cele mai noi tehnologii, din moment ca nu castigam atat de bine ca si celebritatile.

Ei bine, acesta este momentul in care celebritatile isi fac aparitia: la fel ca oamenii de rand, si vedetele sunt indragostite de tehnologie, numai ca diferenta consta in faptul ca acestia isi permit sa achizioneze cele mai tari gagdget-uri.

Vedetele si tehnologia

Ashton Kutcher- in momentul in care cariera lui Charlie Sheen a luat o intorsatura grozava dupa scandalul din 2011, producatorii sitcom-ului popular „Two and a Half Men” s-au vazut obligati sa-l inlocuiasca. Atunci cand au cautat sa „umple” golul lasat de Sheen, producatorii si-au indreptat atentia catre Ashton Kutcher. Ei bine, rolul interpretat de Kutcher- Walden Schmidt, descrie un barbat bogat si cu o influenta majora in dezvoltarea tehnologiei. Insa, ceea ce multi nu stiu este ca, actorul, chiar isi joaca si viata adevarata. Atunci cand vine vorba de media sociala, Kutcher este un rege. In 2009, acesta a devenit primul utilizator de Twitter care a atins 1 milion de urmaritori. Ei bine, Kutcher este implicat si in alte investitii din domeniu tehnologic. Compania sa, A-Grade Investments, a investit in companii ca Skype, Foursquare, Vicarious si Secret.

Shaquille O’neal, unul din cei mai recunoscuti atleti de la nivel mondial, este un alt iubitor de tehnologie. In cadrul unui interviu, Shaquille O’neal a recunoscut ca, cheltuie mai bine de 1000 de dolari pe luna pe aplicatii noi.

Will.i.am- un alt fanatic al tehnologiilor noi este cantaretul Will.i.am. In anul 2011, cantaretul a devenit director creativ al Intel. Will.i.am este extrem de creativ atunci cand vine vorba de tehnologie. In anul 2012, acesta a lansat o carcasa de iPhone speciala, i.am+ Foto.soho, carcasa care include lentile ce transforma camera iPhone-ului intr-o camera de calitate pentru artisti. Review-urile despre inventia sa nu au fost pozitive, asa ca specialistii sustin ca Will.i.am ar trebui sa isi vada de muzica lui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *