Cele mai populare jocuri pe mobil

ski

Este imposibil ca un telefon de orice fel ar fi el sa nu aiba si un joc. La momentul potrivit acesta te ajuta fara doar si poate caci iti rapeste timpul in care si asa te plictiseai. Exista numeroase jocuri insa se pare ca si grad de popularitate topul se refera la:

  1. Fruit Ninja. Cine nu a jucat acest joc nu stie ce inseamna distractia ar spune impatimitii de astfel de jocuri. Ce trebuie sa faci tine de modul in care ai viteza de reactie; prin touchscreen efectiv ajungi sa tai toate fructele ce le poti rata numai in numar de 3. Dar pentru ca trebuie si ceva actiune aceste se combina cu prezenta unor bombe.
  2. Pantele si Zombi. Este un alt joc interesant, in care trebuie sa iti testezi atat abilitatea de a creea o strategie cat si ceea ce inseamna la propriu lupta cu Zombi. Gradina ta se va invada de zombi pe care sa ii tii la distanta cu ajutorul plantelor, de altfel singura ta arma.
  3. Cat despre Ski Safari acest joc te provoaca sa iti exersezi talentul la sport, asta aparent pentru ca in mod concret tine mai degraba de ceea ce inseamna abilitatea de a butona mai repede. Trebuie sa faci scheme si sa zbori efectiv in timpu; partidei de ski. Ori fie cald fie frig un astfel de joc este nu numai interesant si captivant insa pur si simplu iti consuma atentia.
  4. Daca Angry Birds a fost sau inca este un joc preferat tine atunci vei aprecia si ceea ce tine de Bad Piggies. Doar ca nu mai sunt rai de data aceasta si ajutorul ce trebuie sa il oferi tine de a construi. Purcelusii in cauza au nevoie de tot felul de aparate pentru a trece de fiecare nivel, in total 80 la numar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *