invitatie de nunta

Sunt marturiile dragostei, anunta un eveniment cu totul deosebit si au menirea de a transmite un frumos mesaj prin care persoane apropiate mirilor sunt invitate sa participe la acesta. Vorbim, desigur, despre invitatii de nunta.

Febra pregatirilor poate aduce destul de mult stres. Am conceput aici o lista de lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere daca vreti sa va mai usurati aceasta misiune, cel putin din punct de vedere al alegerii invitatiilor.

De avut in vedere cand alegeti invitatii de nunta

In primul rand, trebuie sa va asigurati de faptul ca invitatiile pe care le alegeti va reprezinta, ca au ceva din personalitatea fiecaruia si ca se vor incadra perfect in tematica nuntii.

De unde le veti cumpara? Aici depinde de fiecare. Ca optiuni exista targurile de nunti, magazinele fizice specializate si chiar si alternative virtuale. Spre exemplu, pe www.invitatiedenunta.ro veti gasi aliatul perfect: un magazin online invitatii de nunta 2018, cu o gama diversificata de produse disponibile la preturi avantajoase.

Indiferent daca optati pentru magazine fizice, virtuale sau targuri de nunti, tineti cont de un lucru: mostrele sunt foarte importante. E inutil sa rasfoiesti un catalog de invitatii de nunta care prezinta doar fotografii, fara sa poti observa calitatea hartiei, textura, cerneala, design-ul si dimensiunile. Chiar daca ati gasit un model de invitatie online, solicitati si o mostra inainte de a plasa comanda, pentru a va asigura ca intr-adevar este ceea ce va asteptati.

Atentia trebuie sa cada si pe textul invitatiei. Tiparul acestuia trebuie sa se potriveasca perfect cu invitatia. Daca alegeti un model clasic de invitatie de nunta, caligrafia trebuie sa fie conforma cu acesta – eleganta, rafinata si nu foarte incarcata. Pentru invitatiile mai nonconformiste sau chiar extravagante, optiunile sunt mai deschise – totusi nu trebuie sa exagerati.

Inca un lucru: asigurati-va ca textul include tot ceea ce trebuie. Mai exact, numele mirilor, numele parintilor si nasilor, dar si locatia si ora pentru cununia civila, cea religioasa si petrecerea de nunta. De asemenea, va trebui sa treceti pe invitatie si numerele de telefon ale mirilor, pentru confirmari.

Cand si cum trimiteti invitatiile de nunta?

In febra pregatirilor va trebui sa tineti cont si de acest aspect. Anuntati nunta cu cel putin 4 luni inainte, pregatiti invitatiile si incepeti sa le trimiteti.

De regula, invitatiile trebuie sa ajunga la destinatari cu 6-8 saptamani inainte de eveniment. Probabil nu veti reusi sa ajungeti personal la fiecare invitat pentru a-i inmana invitatia – parintii pot fi un real ajutor in acest caz.

Nu in ultimul rand, asigurati-va ca solicitati si confirmari de la invitati. De preferat este ca invitatia sa fie confirmata cu 2-3 saptamani inainte, pentru a nu intampina dificultati la organizare.

Extra sfat: atunci cand comandati invitatiile, solicitati si cateva in plus (10-20 bucati) fata de numarul invitatilor de pe lista. Deseori se intampla sa omitem unele persoane pe care ni le dorim aproape la un eveniment atat de deosebit, astfel cateva invitatii extra sunt binevenite.

Organizarea din timp a tuturor lucrurilor este secretul pentru reusita deplina a evenimentului. Invitatiile de nunta sunt doar o mica parte din totalul grijilor, insa asta nu inseamna ca nu sunt importante. Asadar, asigurati-va ca va ocupati cu atentie si de acest aspect.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *