Nu de mult circula pe retele de socializare o gluma cum ca dupa autoizolare vor fi foarte multe divorturi. Gluma in adevaratul sens al cuvantului sau nu, autoizolarea ne-a luat pe toti prin suprindere, mai ales pe cei mai mereu cu treburi, mereu prea ocupati pentru a avea timp si de partenerul de viata.

Iata ca autoizolarea are si ceva bun – ne readuce aminte cum e sa petrecem timp cu partenerul, cum e sa nu te mai trezesti singur dimineata. Mai pe scurt, ne readuce la inceputul oricarei relatii, moment in care eram in stare de orice pentru inca o ora petrecuta pe persoana iubita.

Timpul prea mult impreuna dauneaza?

Multi spun ca timpul petrecut prea mult impreuna dauneaza, insa eu nu sunt de acord cu acest lucru. Avand in vedere ca acum avem mai mult timp pentru noi ca niciodata, asta nu inseamna ca trebuie sa il petrecem neaparat in doi sau numai impreuna. Vreau sa spun ca din 12 ore, spre exemplu, 6 pot fi doar ale noastre, perioada in care putem face lucrurile care ne plac cel mai mult, iar restul de 6 le putem petrece desfasurand activitati cu partenerul de viata.

Timpul prea mult impreuna nu dauneaza, atat timp cand este planificat corespunzator, deci nu este irosit, parerea mea. Totusi, cum poate fi exploatat corespunzator? Cum poate trece mai usor aceasta perioada de criza in doi? Totul tine doar de tine si de ideile tale privind activitatile pe care sa le desfasoari cu partenerul.

Masajul erotic – o alta infatisare a intimului!

Te pot ajuta cu recomandare privind o activitate care chiar starneste curiozitatea pe perioada pandemiei – masajul erotic. Daca te numeri printre persoanele care si-au cam neglijat partenerul in ultimul timp, masajul erotic te poate ajuta sa compensezi lipsurile.

Chiar daca, sa zicem, nu este ceva ce ai mai incercat pana acum, asta nu inseamna ca nu este pentru tine – pe intreaga perioada a autoizolarii poti invata toata tainele eroticului. Cei de la Artemis Masaj, salon de masaj erotic din Bucuresti, desi si-au suspendat activitatea in aceasta perioada, te asteapta in cadrul site-ului lor cu sugestii prinvind felul in care poti desfasura o sesiune de masaj erotic la tine acasa.

Dupa cum ti-am mai spus, nu conteaza daca nu ai mai facut asta pana acum, desi ar fi trebuit sa o faci – ai totul timpul la dispozitie acum sa te perfectionezi in acest sens. Poti folosi ca sursa de inspiratie blogul celor de la Artemis Masaj, dar si sectiunea lor de servicii. Vei fi surprins de cate lucruri nu stii despre partenerul tau de viata, lucruri si dorinte ascunse pe care le poti observa doar prin intermediul unei sesiuni de masaj erotic.

Renunta la rutina, la clasicele jocuri in doi sau la oricare alta activitate pe care ai mai desfasurat-o pana acum. Masajul erotic este despre tine, despre cum iti poti satisface toate poftele in timp ce si partenerul tau beneficiaza de acelasi lucru.

Te invit sa accesezi masajclub.ro si sa iti dai frau liber imaginatiei, creativitatii, dar cel mai important, da frau liber dorintelor!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *