Ca parinte vei spune ca propriul copil a studiat destul de mult si acum isi merita si el vacanta. Insa cand practicul intervine si nu ai cu cine sa iti lasi copilul iti dai seama ca se merita sa il inscrii la cursuri.

Avantajul parintilor si al copiilor

Cei care au avut un spirit antreprenor si mai cu seama cei care au stiut pe ce sa mizeze pe nisa de afaceri s-au grabit sa  iti deschida ateliere si scoli de vara. Conceptul ce vine mai ales de la straini, de peste hotare aduce fara doar si poate un mare avantaj pentru ambele parti: pana cand si parintii isi vor permite timp liber cei mici au o ocupatie menita sa ii invete ceva nou sau poate ca sa le aprofundeze anumite cunostinte.

Si pentru ca marea batalie se da mai ales pe timp de vara de vreme ce in timpul scolii parintii nu mai sunt atat de dornici sa investeasca in cine stie ce hobby-uri exista deja o mare batalie pe locuri.

Se pot inscrie cei care au deja o varsta trecuta de primii ani de gradinita. Trebuie stiut faptul ca orice curs de acest gen intentioneaza sa educe intr-o oarecare masura insa nu este o solutie viabila de scoala in adevaratul sens al cuvantului cand cel mic este ingrijit. Se poate alege un curs de pictura, de dans sau orice alt hobby potrivit categorie de varsta.

Insa de vreme ce nimic nu este gratis exista programe si sedinte ce usuca la buzunar orice parinte. Asa se face ca fiecare sedinta de 3 ore pe zi costa nu mai putin de 50 de lei.

Cu avantajul de a tine pe cei mici tot mai ocupati si de a fructifica timpul liber o afacere de acest gen este din ce in ce mai prospera si la noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *