Femeie conducandFemeie conducand

In viata reala, exista, de obicei, doua motive pentru care oamenii isi insceneaza moartea: fie au multe probleme cu legea, fie datoreaza atat de multi bani incat e mai bine sa fuca si sa inceapa o noua viata cu un nou nume. Asa ca poate are sens atunci cand Kimberly Du s-a gandit sa faca la fel cand avea niste amenzi de platit catre guvern. Numai ca in acest caz, erau niste amenzi de trafic care ajungeau pana la 500 de dolari.

Insa, in loc sa incerce sa stranga acesti bani, Du a falsificat un necrolog pe situl Des Moines Register, conform caruia ar fi murit intr-un accident de masina. A mai scris o scrisoare Curtii anuntandu-i de moarte si semnand ca mama sa (tactica pe care o recunoasteti ca fiind similara cu cea pe care o folosesti in clasa I cand ai luat insuficient).

Planul ei a functionat, cel putin, initial. In dupa de dupa ce scrisoarea a ajuns la Curte, judecatorul a anulat mandatul de arest, precum si amenzile pentru ca cine ar minti cu asa ceva, doar ca sa scape de niste amenzi? Intr-adevar, Du pacalise sistemul.

Pai, pana cand a fost oprita de politie si a primit inca o amenda, vreo trei saptamani mai tarziu. Politia, in loc sa o impuste in cap si sa cheme un necromant cat mai repede, a realizat ca probabil aceasta mintise in legatura cu decesul … ei.

Du, cumva negandindu-se ca modul ei oribil de a conduce va fi un factor care ii va complica planul de a scapa de amenzile primite pentru modul ei oribil de a conduce, a fost prinsa pentru amenzile neplatite, la care s-au adaugat si acuzatii de fals in acte, ajungand intr-un final la 500 de dolari si doi ani de elibare conditionata. As spune ca e vorba de karma aici. Oare e vorba de karma?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *