convorbiri ascultateconvorbiri ascultate

Telefoanele ascultate- aspect destul de comun in zilele noastre mai ales pentru ca exista si metoda accidentul, escrocheria deja clasica cand sunt anuntati ca o ruda a avut un accident. Insa pentru ca au parte de ceea ce viata moderna ofera se doteaza mai nou cu echipamente moderne care sa asculte si convorbiri ale celor ce urmeaza sa ii pacaleasca.

Pentru a sti daca ai sau nu telefonul ascultat fii mai intai atent la anumite detalii precum:

  1. Iluminarea acestuia fara motiv. Daca ecranul se lumineaza trebuie sa fi primit o notificare insa in lipsa acestui fapt plus in lipsa atingerii sale totul este dubios.
  2. Supraincalzirea fara motiv. In egala masura cand telefonul are acumulatorul extrem de cald si ti se pare ciudat, cand nu sta la incarcat sau cand nici macar nu  il folosesti este cert ca ar  putea fi vorba de faptul ca iti este ascultat telefonul.
  3. Folosirea unor aparate care sa interfereze cu folosirea telefonului tau tine si de retea. Daca vei cauta retele si din lista posibila iti apare un lung sir de numere si acest lucru pare ciudat.
  4. Descarcarea rapida a telefonului cand din nou nu ai alte cauze poate fi un semn clar ca o aplicatie de genul sa iti asculte convorbirile iti suprasolicita telefonul.
  5. Nici zgomotele nu sunt de ignorat. Acestea pot sa difere insa trebuie sa stii ca operatorul iti ofera calitate si pentru asta platesti astfel ca de la a auzi ca fosneste ceva, de la a auzi cu ecou si pana la sunete proeminente si ciudate astfel de semne ar putea trada de asemenea posibilitatea ca telefonul sa iti fie pus sub urmarire.

Cel mai grav este ca nu numai intimitatea ta este invadata insa si ca generatiile mai batrane de genul bunicilor nici nu stiu despre asta si nu dau atentie, ajungand in cele din  urma sa fie si victime ale metodei „accidentul”.

De admin

Un comentariu la „Cateva semne care iti dau de banuit ca ai telefonul ascultat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *