case unice

A cumpara o casa este o afacere destul de importanta, dar, pentru foarte multi oameni, a cumpara o casa inseamna o investitie destul de mare. Nu e ca si cum ai cumpara o pereche de sandale sau doua prosoape in casa, pe care le poti arunca dupa ce te plictisesti; e un angajament. Din acest motiv, foarte multi oameni au petrecut mult timp si bani in gasirea casei care sa se potriveasca cu nevoile lor.

Ei bine, asa cum era de asteptat, fiecare din noi are propriile nevoie si dorinte, astfel ca si aspectul casei de vis va arata diferit de la o persoana la alta. Casa reprezinta o reprezentare a personalitatii omului, asa ca nu-i nicio surpriza faptul ca foarte multi proprietari isi doresc ca si casa lor sa atinga un anumit nivel de unicitate. Asa au luat nastere si cele mai bizare case din lume, din dorinta proprietarului de a dovedi ca este unic.

Case unice

Space Ship House, Chattanooga, Tennessee- 119.000 dolari. Aceasta casa este faimoasa si a aparut de mai multe ori in ziarele locale, reviste si show-uri TV. Casa e suspendata pe sase piloni, intre care se poate parca masina. Intreg aspectul aminteste de o nava spatiala, iar in interior se gaseste in living foarte mare, trei dormitoare si doua bai. De asemenea, locatia este una uimitoare: pe raul Tennessee.

The Shoe House, 127.000 dolari. Era odata ca niciodata o batrana care locuia intr-un papuc… ei bine, stii cum ar trebui sa mearga povestea. Cu toate acestea, in realitate, chiar exista o casa papuc, care a fost construita in anul 1948 de catre milionarul extravagant Colonelul Mahlon M. Haines. Interiorul cuprinde doua bai, trei dormitoare, un living imens si o bucatarie, toate intinzandu-se pe mai multe nivele.

The Mushroom House, Cincinnati, Ohio- 349.000 dolari. Cunoscuta si sub numele de „Tree House”, este localizata in Hyde Park, Cincinnati, Ohio. A fost creata de catre arhitectul Terry Brown, un profesor de Arhitectura si de Design Interior de la Universitatea Cincinnati. Aceasta casa a fost creata in colaborare cu studentii de la universitate, fiind realizata intre aniii 1992 si 2006. Pentru a pune pe picioare aceasta casa, arhitectul a folosit mai multe materiale, printre care lemn, sticla colorata, ceramica si metale, reusind sa aduca totul la o forma uimitoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *