Orice columbofil stie ca in masura in care are grija de pasarile sale, acestea vor fi sanatoase si apte de a participa la competitii si de a crea mai departe alte generatii de pui campioni. Grija pentru aceste pasari poate fi si despre produsele oferite acestora. Iar aici, avand in vedere ce piata de desfacere vasta exista, ne intrebam: cat de mult conteaza brandul producator al acestor produse?

Nu mai pierzi timp, mergi la sigur

Fie ca este vorba de un vaccin porumbei sau de medicamente diverse, de tratare si/sau preventie, produsele de brand sunt de preferat. Asta pentru ca nu iti permiti sa cauti inlocuitori, pentru ca mergi la sigur cu ceea ce stii ca s-a mai folosit, de catre altii.

Teama de a experimenta

Sa incerci ceea ce nu stii ce efect are sau un produs ce a fost utilizat la scara mica este un risc destul de mare. Sau cel putin este o teama pentru columbofili. Asadar, excluzi acest risc prin simplul fapt ca alegi ceea ce a durat ani de zile sa fie cladit, un brand in care oamenii au incredere si eficienta desigur.

Incredere in calitate

Produsele de brand ar putea avea eficienta mai mare fata de orice alta varianta de produs. Daca ai porumbei bolnavi, tratamentul pe care il administrezi ar fi bine sa isi faca imediat cunoscute efectele. Practic aceasta este marea asteptare. Unele insa pot avea efecte intarziate sau chiar reactii adverse.

De unde cumperi produsele de care ai nevoie? Magazinele de nisa sunt destul de variate, iar dintre acestea se numara si Produse Columbofile. Regasesti aici o varietate de produse, dintre care si cele de brand, nume mari din aceasta nisa. Beyers, Cest Pharma, Aviform sunt doar cateve dintre acestea.

Ingrijirea porumbeilor este negresit o misiune complexa si complicata. In toate aspectele ce tin de existenta acestor pasari, columbofilul trebuie sa ia atitudine. Prin urmare, chiar si in cele mai mici detalii va tine cont de produsele de top pe care le alege. In eshop-ul Produse Columbofile sunt usor de gasit si accesoriile necesare, hranitoare, suport pentru apa, incalzitoare pentru apa si multe altele.

Odata ce ai intrat in aceasta lume si ii prinzi gustul nu iti mai vine sa lasi totul balta. Ingrijeste porumbeii in baza a ceea ce iti doresti sa obtii, generatii de porumbei vioi si sanatosi, ce iti produc pui pe masura.

Contact:

0773 774 303

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *