cardcard

Daca avem tehnologie atat de avansata in mai toate domeniile de ce nu am avea si in sistemul de securitate si de pastrare a finantelor. Ce-i drept nu e o noutate ca a aparut cardul viitorului. Se numea Coin si promitea multe insa nici acum nu se stie de ce nu a avut succes pe piata- cel mai probabil finantarile nu au fost bune.

De data aceasta apare pe piata cardul viitorului numit Plastc. Este cardul de credit inteligent care te ajuta sa iti tii evidenta tuturor conturilor bancare daca asta iti este intentia. Asadar, functiile sale sunt multiple de vreme ce poate contoriza mai multe conturi, carduri existente, de vreme ce le administreaza pe toate si sunt numai bune de folosit.

Din lista de specificatii ale acestui card se numara:

  1. Ecran e-ink, are cip si banda magnetica.
  2. Il poti folosi ci toate pin-urile pe care le ai la toate cardurile tale.
  3. La fiecare schimbare de cont banda magnetica se rescrie.
  4. Functioneaza cu suport NFC  sau chiar RFID.
  5. Are o baterie ce rezista pana la 30 de zile de utilizare. Aceasta se incarca wireless.
  6. Pretul sau este de 150 de dolari si pana acum se poate doar precomanda caci nu exista pe piata.

De ce cardul Plastc este unul interesant? Poate ca iubitorii de tehnologie nici nu vor avea nevoie de explicatii in acest sens. Insa concret sistemul sau interesat si inteligent face din card unul de dorit. Spre exemplu daca il vei pierde bunavointa celui care il va gasi te poate salva- cardul afiseaza mesajul de returnare. Si in orice caz, daca ti se va fura il poti bloca imediat si de la distanta. In plus cardul Plastc este dotat pentru utilizare cu o aplicatie ce se conecteaza pe telefonul de tip inteligent. Asa ca furtul este fara valoare concreta daca se poate spune astfel de vreme ce hotul are nevoie si de telefonul tau pentru folosire.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *