Wakie- pe cat de simplu suna pe atat de utila se face cand vine vorba de cei care nu se pot trezi cu una cu doua. Insa oricum se adreseaza tuturor celor care doresc sa aiba parte de un inceput de zi mai bun.

Ce este Wakie. O simpla aplicatie la prima vedere ce s-a lansat in Rusia. Diferenta intre aceasta aplicatie si alarma clasica de altfel se refera la faptul ca se poate conecta la o retea de socializare, ajungand astfel sa te puna in legatura cu o persoana draga tine care sa iti vorbeasca in semn de trezire. In cazul in care nu se poate realiza aceasta conexiune pentru ca nu exista cineva disponibil pe retea atunci robotul va avea un mesaj predefinit pentru asta.

La o prima vedere te vei gandi de ce Wakie este special fata de orice alta alarma. Raspunsul vine chiar de la cei care au lansat o astfel de aplicatie. Marturisesc ca este mai placut sa te trezesti cu vocea unei persoane dragi decat sa iti sune efectiv o melodie care se repeta obsesiv pana la inchidere. Asa ca daca inceputul de zi va fi unul de asa natura atunci ziua ta va fi una mai frumoasa.

Desi este relativa treaba de a-ti dori ca un prieten sa iti vorbeasca si sa te trezeasca reprezentantii rusi care au si lansat aplicatia spune ca totul este cu adevarat placut si exista o popularitate in crestere fata de aceasta metoda. Sa fie sa nu una de apreciat Wakie aduce un zambet pe buzele celor care au mai incerat asta.

Asadar, dimineata nu mai trebuie sa fie un chin. Si pentru ca tot consideram ca avem parte de un stil impersonal cand comunicam la distanta Wakie vine sa contrazica acest concept.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *