ignore me no moreignore me no more

De vina in procesul galopant de dependenta a copiilor pentru tehnologie o au partial si parintii. In primul rand pentru ca sunt un exemplu in ceea ce priveste educatia copiilor si in al doilea rand pentru ca ne invartim numai intr-o lume de gadget-uri si dominata de tehnologie.

In ultimii ani generatiile de tineri parca s-au nascut cu telefonul mobil in mana. Sunt din ce in ce mai atasati de acestia si nu prea sunt modalitati care sa ii tina departe de el. Cu toate acestea ce pare si mai absurd si suparator este faptul ca nici nu se prea arata incantati de a raspunde apelurilor parintilor cel putin. In numele acestei situatii s-a inventat aplicatia ajutatoare.

Ce este Ignore Me No More. De fapt poate ca vorbeste de la sine, fiind aplicatia ce o data instalata se dovedeste a fi cea care blocheaza telefonul utilizatorului daca nu va raspunde la apelul parintilor. Simplu, scurt pe doi tanarul in cauza este oarecum obligat sa faca asta daca isi mai doreste sa aiba  un telefon activ. Caci singurele sale sanse sunt fie de a raspunde pe moment, de a resuna pe parinti fie de a folosi doar apelul de urgenta. Asa se face ca obligati de imprejurari tinerii nu prea au sanse sa isi mai ignore parintii.

Poate ca enervant insa util fara doar si poate. Ce asigura succesul acestei aplicatii este dorinta acuta a tinerilor de a fi mereu in contact cu prietenii si implicit de a tine telefonul activ. Ori marturiile celor care deja au incercat aceasta aplicatie sunt si dovezile ca totul este util. Unii marturisesc chiar ca au ajuns sa se foloseasca de aplicatia in cauza si pe timp de noapte pentru a-i obliga intr-o oarecare masura pe copii sa adoarma mai repede.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *