Pentru pasionatii de SF insa nu in mod exagerat, pentru cei care adora filmele de dragoste, pentru doritori de povesti altfel decat s-au spus „About Time” este filmul potrivit. 123 de minute se scurg atat de repede pentru ca povestea este captivanta. Spune povestea de iubire altfel.

Tim face parte dintr-o familie ai crede ca putin ciudata. Afla de la tatal sau ca abilitatea barbatilor din familie este aceea de a calatori in timp. Scurt si la obiect acestia pot sa se intoarca in timp pentru a aschimba cursul unor evenimente. Si nu, nu ca sa faca abuz de asta si sa devina cel mai bogat om ci pentru interes personal. La sfatul tatalui sau Tim intelege asta si face ca intoarcerea in timp sa se coreleze cu intalnirile a celei care ii va deveni iubita.

Daca initial are inima spulberata de o prea frumoasa blonda ulterior se indragosteste de Mary. Insa uita de intalnirea cu aceasta si se intoarce in timp pentru a salva oarecum onoarea unui dramaturg. Si face imposibilul de a se reintalni cu Mary. Desi ea inca nu il cunostea dar el stia totul despre ea.

Una peste alta ajung sa formeze un cuplu insa nu inainte de a avea tot felul de peripetii. Vin socrii in vizita si desi este avertizat din timp ca sunt conservatori ca o replica absolut normala acesta se prezinta ca fiind prietenul fiicei lor cu care nu face sex oral. Hilara este si ziua nuntii stropita din plin cu peripetii si inca o intoarcere in timp pentru a face posibilul de a schimba cavalerul de onoare. Cu aceeasi abilitate isi salveaza sora.

Imbinand ceva elemente de fictiune, pastrand povestea de dragoste si cu nitel creativitate un film aparent simplu este interesant si potrivit pentru mai toti. Chiar si scepticii care nu cred in happy end-uri. Chiar si pentru tine, intr-o dupa masa de relaxare.

De admin

Un comentariu la „About Time”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *